Danas Have - tegning & anlæg Aps, Strandgade 35, 3000 Helsingør. Tlf.: 2086 0923. Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Gartnere til private haver og grønne anlæg

Haven er det sted, hvor vi kan finde vores eget private frirum, kreativitet og glæde. En gartner kan hjælpe med at passe haven, så den ikke vokser sig vild og bliver vores dårlige samvittighed. Som professionel gartner tilbyder Danas Have pasning af haver for såvel private som erhverv, og vi rådgiver kunderne på et højt niveau om den rigtige pasning.


Gartner til en overkommelig pris

At få en gartner til at passe din have behøver ikke at koste en herregård. Prøv en gratis vurdering af havens pasningsbehov og træf herefter dit valg.  - Gartneren er altid til rådighed med et dagsværk, en fast kontrakt eller timelønsaftale, og der betales først efter udført arbejde.


danashave_com_gartner

Dygtige gartnere med erfaring

Danas Have har gennem mere end 10 år samlet et hold af dygtige gartnere med stor erfaring i pasning af alle typer haver. Vi løser alle vedligeholdsopgaver, og har fokus på gennemtænkt og miljøvenlig pasning af haver og grønne anlæg.